ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ “ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.” ΜΕ “MOREL”

Posted by admin 30/06/2017 0 Comment(s) Press Release,

Αγαπητοί συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η  “ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.” στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής της και μέσω του νέου τμήματος αντιπροσωπειών “DESIGN LAB by NEA OPTIKI S.A.”, με τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες “William Morris London” & “Daniel Hechter Paris” ενισχύει πλέον σημαντικά το portfolio της και τη θέση της στην αγορά με την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας με τον καταξιωμένο διεθνή γαλλικό οίκο “MOREL”.

Η συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διάθεση των brands του οίκου MOREL – MARIUS MOREL 1880, ÖGA, NOMAD, LIGHTEC, KOALI, REBEL - σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο διεθνής γαλλικός οίκος “MOREL” μετρά πάνω από 130 χρόνια παρουσίας και είναι μία οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης γενιάς, άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένος στη συνείδηση των καταναλωτών με την άριστη ποιότητα, το διαχρονικό στιλ και σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας τη μοναδικότητα της καινοτομίας αλλά και της τεχνολογίας στην κατασκευή γυαλιών οράσεως και ηλίου. Το 1995 λανσάρει την πρώτη του πατέντα “Flight” και στη συνέχεια επενδύει και αναγνωρίζεται διεθνώς από τις μοναδικές πατέντες που χρησιμοποιεί. Η επιτυχημένη πορεία του στο χώρο επιβραβεύεται από μία σειρά βραβείων όπως τα “SILMO GOLD AWARD”, “SILMO d’ OR AWARD” & “Reddot  AWARD”

Επενδύει στην πιστότητα των πελατών και την ικανοποίηση των καταναλωτών.                                                                             

Τα δημοφιλή και αγαπημένα brands απευθύνονται σε όλη την γκάμα του καταναλωτικού κοινού, καλύπτοντας διαφορετικές πτυχές προσωπικότητας και στιλ.