Όροι Ασφαλείας

2.1. Παραγγελίες - Παράδοση 
2.1.α.   Τοποθέτηση Παραγγελίας 
Μία παραγγελία οριστικοποιείται με το πάτημα του κουμπιού "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" από τη σελίδα "Επισκόπηση Παραγγελίας". 
Με την ενέργεια αυτή, το κατάστημα ενημερώνεται για την τοποθέτηση νέας παραγγελίας και για τα στοιχεία αυτής (αριθμός παραγγελίας, προϊόντα, ποσότητες, αξία, στοιχεία πελάτη, στοιχεία αποστολής) ενώ παράλληλα ενημερώνεται με τις παραπάνω πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και ο Πελάτης. Με το πάτημα του κουμπιού ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ εκχωρείται στην παραγγελία ένας μοναδικός αριθμός μέσω του οποίου είναι προσβάσιμη από τον Πελάτη και το Κατάστημα.

 

2.1.β. Κόστος παραγγελίας 
Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από τις καθαρές τιμές συν τον Φ.Π.Α. ο οποίος αναλογεί, ποσά τα οποία αναγράφονται για κάθε προϊόν του καταστήματος και συν το κόστος μεταφορικών. Ο Πελάτης τιμολογείται από το κατάστημα για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του. Για ενδοκοινοτικές συναλλαγές ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται από Φ.Π.Α, αλλά μόνο με το κόστος των μεταφορικών ενώ οι αποστολές σε πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβαρύνονται με το κόστος των μεταφορικών, εκτελωνιστικά έξοδα και δασμούς.

2.1.γ.   Παράδοση της παραγγελίας 
Η έγκαιρη και ορθή παράδοση της παραγγελίας που έχει τοποθετήσει ο Πελάτης στο Κατάστημα αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του Ιδιοκτήτη του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, ο οποίος οφείλει να ενημερώνει το Πελάτη με e-mail ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας, δημιουργώντας προτιμολόγιο προκειμένου ο πελάτης να πληρώσει για να παραλάβει την παραγγελία του.

 

2.1.δ.  Διαθεσιμότητα προϊόντων 
Η ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. δεν ευθύνεται έναντι των Πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας, εκτός κι αν έχει γίνει συμφωνία συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή η ενημέρωση γίνετε γραπτώς. Αν δεν έχει γίνει επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος και της ημερομηνίας παράδοσής του, η εταιρεία ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση της παραγγελίας. Με τον όρο << εκτέλεση >> εννοείται η παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία μεταφοράς. Δεν φέρει επίσης ευθύνη για τυχόν μη διαθεσιμότητα προϊόντων που παρουσιάζονται στις σελίδες.

 

2.2.Προσωπικα δεδομένα
Η ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστείλουμε διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρίες χωρίς την άδειά σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς με μοναδικό σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση.

 

2.3.Ακύρωση παραγγελίας 
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected]  ή fax στο +30 2102114070. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρετε μόνο πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Μετά την εκτέλεση (αποστολή) της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

2.4.Τρόπος πληρωμής 

Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το e-shop διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 
Α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ 

Β) ME ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ 
Γ) ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ 
 

Τρόποι Πληρωμής
Η ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. για την διευκόλυνση των πελατών της διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Α) ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ME ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
Β) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ 

Γ) ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ 


Τραπεζικοί Λογαριασμοί: Δικαιούχος Λογαριασμός ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.

 
ETE    100 / 471607 - 82

ΙΒΑΝ No.    GR76 0110 1000 0000 1004 7160 782

 


ALPHA BANK    137 002320 003216

IBAN No.    GR15 0140 1370 1370 0232 0003 216

 


EFG EUROBANK ERGASIAS S.A.    0026 244 / 0200292862

IBAN No.    GR080260 2440 00011020 0292 862